Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; WPAlchemy_MetaBox has a deprecated constructor in /home/tewinke/domains/tewinkel.org/public_html/wp-content/themes/blogit-wp/inc/metaboxes/wpalchemy/MetaBox.php on line 56
N.C. Dalkey in ‘The Delphi Method: An Experimental Study of Group Opinion’ | Evert te Winkel

N.C. Dalkey in ‘The Delphi Method: An Experimental Study of Group Opinion’

01 feb 2016

“Ik kan me niet vinden in deze eerdere opvatting. Mijn eigen mening is dat waardeoordelen feitelijke constateringen zijn van een bijzonder complexe, vage en in het algemeen veel speculatiever type dan de gebruikelijke beschrijvende input voor keuzesituaties.”


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *